VIDEO Un jurnalist a fost lovit de polițiști într-o secție de vot în timpul referendumului care îi oferă lui Putin posibilitatea de a sta la putere până în 2036

Jurnalistul și fotograful David Frenkel a fost rănit de polițiștii ruși într-o secție de vot în timpul referendumului privind controversata reformă constituțională, a relatat Mediazona, scrie The Moscow Times.

Imaginile video îl arată pe Frenkel țipând de durere în timp ce ofițeri de poliție îl pun la pământ pe holul secției, într-o scurtă altercație. Mediazona a spus că ofițerii au încercat să îl dea afară pe Frenkel, care a ajuns după ce un supraveghetor electoral s-a plâns că a fost dat afară.

Criticii spun că votul, care se derulează în perioada 25 iunie – 1 iulie la secții, acasă și online – pentru limitarea răspândirii coronavirusului, potrivit autorităților – este menit să limiteze abilitatea supraveghetorilor de a identifica frauda votului.

Citește și:

FOTO Referendum Rusia: Portbagajul mașinii, terenul de joacă sau autobuzul – cele mai inedite locuri unde rușii pot vota ca Vladimir Putin să rămână la putere până în 2036

Sursa hotnews.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *