Procesorul Qualcomm Snapdragon 865 Plus reapare în scăpări, cu o dată de lansare în iulie

O bună perioadă de timp am auzit că procesorul Qualcomm Snapdragon 865 Plus  nu va exista şi aparent chiar surse apropiate de Qualcomm l-au infirmat. Se pare totuşi că el revine în prim plan, printr-o scăpare ce afirmă că ar debuta în iulie. Pe ce telefoane ar putea sosi aflaţi mai jos.

În acest moment Qualcomm Snapdragon 865 este cel mai puternic procesor de pe Android, dovedindu-şi deja capacitatea de procesare pe multe flagship-uri. Ei bine din iulie va avea un succesor, sub forma lui Qualcomm Snapdragon 865 Plus. În 2019 am avut un Snapdragon 855 cu grafică mai rapid şi frecvenţa mai sus anunţat cam la mijloc de an, acela fiind Snapdragon 855+. A fost inaugurat pe ASUS ROG Phone II, iar acum Snapdragon 865+ ar putea debuta pe ASUS ROG Phone III, care deja a fost confirmat pentru un debut în iulie.

E interesant că toată teoria legată de anularea acestui CPU provenea din China, de la un şef de marketing Meizu. Se pare că s-a înşelat. Încă se dispută întâietatea terminalului care va inaugura acest cipset. Pe de o parte ar fi ASUS ROG Phone III, pe de altă Galaxy Note 20, care ar sosi în variante cu Exynos 992 sau Snapdragon 865+. Totuşi el este aşteptat de abia pe 5 august. Cipsetul ar trebui să se găsească şi pe OnePlus 8T la toamnă şi eventual pe noi flagship-uri Vivo, Oppo şi Xiaomi.

Atenţie, nu se face trecerea la 5 nm încă, ea se va petrece pe Snapdragon 875 la anul, deci mai aveţi de aşteptat. Sau optaţi pentru un Huawei Mate 40 sau iPhone 12, care vor avea CPU de 5 nm din toamnă. O scăpare recentă de CPU Snapdragon 865+ indică un scor total de 646.310 puncte, care sună impresionant.

Sursa mobilissimo.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *